Sonsbeekmarkt.nl

Sonsbeekmarkt
De Sonsbeekmarkt is een mix tussen een streekmarkt en een theatraal buitenfestival. Dit vrolijke maandelijkse feest met kleurrijke kramen en mobiele keukentjes is gericht op pure voeding uit de streek of wereldse en creatieve producten. Met daarnaast een bijpassende festivalprogrammering van straattheater, muziek, natuurbeleving en inspirerende workshops. Waar je lekker en gezond inkopen kunt doen, leuke cadeaus kunt kopen, je komt er om te socializen, maar je kunt er ook inspiratie op komen doen.

Een fijne plek dus, om lekker in de buitenlucht te komen proeven, eten en er je boodschappen te doen.

Zo staat de Molenplaats uit het Sonsbeekpark met haar mooie gemalen granen op de markt, maar vind je bij ons ook producten uit de Liemers en de Betuwe. Van vruchtenwijn, cider tot jams die door kleine ondernemers worden geproduceerd. Zij weten je precies te vertellen wat er in een potje of flesje zit. Waar het vandaan komt en hoe het gemaakt werd. Zo heeft de imker vaak een volkje bij zich, de geitenkaasboer kan je vertellen hoe de kazen rijpen en de bakker deelt zijn geheimen van zuurdesembrood bakken met jou.

 

 

 

| Nieuws |

13 Reacties op Sonsbeekmarkt.nl

 1. Beste mensen,
  Leuk zo’n site, het gaat natuurlijk nog wat groeien, maar de basis is al echt geweldig. Mijn oprechte complimenten! Een detail mis ik toch… Ik meen alles te hebben gelezen, maar misschien zag ik iets over het hoofd… Het is duidelijk wanneer en waar… maar niet wat de openingstijden zijn… Heb ik iets gemist? ๐Ÿ˜‰

  Vriendelijke groeten en ik hoop tot de 1e zondag van Oktober, de laatste dag van mijn 56e jaar… ๐Ÿ˜‰

  Christian

 2. Nelleke:

  Beste mensen van de site,

  Leuk initiatief zo’n streekmarkt, ga hier zeker naar toe! De site ziet er ook prima uit. Mis nog een linkje naar facebook.

  • admin:

   Ha Nelleke, bedankt voor je reactie. Klopt wat je zegt. Linkjes naar twitter en facebook zouden er op moeten komen staan. Wordt aan gewerkt.

 3. Els Koens:

  Beste organisatoren van de Sonsbeekmarkt,

  Een paar jaar geleden heb ik bij een kraampje op de Sonsbeekmarkt hele lekkere aardbeienchutney gekocht. Weten jullie of dat nog steeds wordt verkocht bij jullie en/of welke kraamhouder dit zou kunnen verkopen?

  Alvast bedankt en met vriendelijke groet,

  Els Koens

 4. R. de W:

  Zag zojuist programma 10xbeter en zag een heel leuk idee voor de sonsbeekmarkt. Een soort culikaravaan met o.a. de gastrovan. Misschien een idee? Ik zag het helemaal voor me in het park. Maar ook zonder dat vind ik de Sonsbeekmarkt helemaal Top!

  • admin:

   Dag! Bedankt voor het leuke bericht. We zijn erg benieuwd naar de culikaravaan. Mocht je meer gegevens er over terug kunnen vinden dan houden we ons aanbevolen. Groetjes van de Sonsbeekmarkt

 5. hebben jullie ook iemand met franse worsten staan? anders ben ik zeker geintereseerd.
  met vriendelijke groet,
  Erna van der Vliet

 6. Allereerst complimenten voor jullie super leuke markt, ik ben er vorige week geweest en vond het geweldig. Er stond een kraam met tasjes die je aan je broeklussen kunt bevestigen, leer en volgens mij rond de 40 euro, ik heb alles al afgezocht want zou nl graag de naam van die site willen weten (of winkel) Het waren dacht ik turkse mensen.
  Alvast bedankt en ik zie uit naar uw reaktie.

  Met vriendelijke groet Chrystel

 7. Hallo,

  Zou ik op zo’n sonsbeekmarkt kunnen staan met zelf gemaakte schalen van keramiek en sieraden, kinderen kunnen een armband zelf samenstellen van prachtige kralen.
  Is het mogelijk?

  ik hoor graag van u,
  Vriendelijke groeten,
  Shaina

  • admin:

   Dag Shiana alle aanmeldingen lopen via het formulier terug te vinden op onze site onder het kopje info. Succes!